Geweldige tips om uw kwaliteit van leven te verbeteren

1. Ga je angsten onder ogen

Het is een van de moeilijkste dingen die er zijn, en het is zoveel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je angsten onder ogen zien is moeilijk, maar niet onmogelijk. Om dit te bereiken, probeer voor een spiegel te staan en alles wat je beangstigt hardop te zeggen. Als het zo wordt gezegd, wordt het echt, en alleen dan kun je ze verlichten. Probeer te geloven dat u niet bang bent, en na verloop van tijd zult u slagen. Verandering is goed, hoewel eng.

2. Probeer naar humoristische films te kijken wanneer je maar kunt

Ze zeggen dat “lachen het beste medicijn is”, en het is een waarheid als een tempel. Denk aan de laatste keer dat u een komedie zag, hoe voelde u zich daarna? Je herinnert je vast nog enkele grappen die in die film werden verteld en die je zo grappig vond. Lachen is een hulpmiddel dat ons helpt om te socialiseren (we voelen ons echter aangetrokken tot mensen die ons aan het lachen maken), dat ook de hoeveelheid stresshormonen verlaagt en zogenaamde “gelukshormonen”, endorfine, afgeeft. Lach, het is ook gratis, en je gezondheid zal je dankbaar zijn.

3. Onthoud uzelf er niet van om u van tijd tot tijd te verwennen

Je volgt misschien een van die strikte diƫten, maar je wilskracht staat vrijwel zeker op het punt te haperen. Het leven is te kort om ongelukkig te zijn. We zeggen niet dat je naar een fastfoodbuffet gaat en paars wordt, maar af en toe een ons chocolade eten (100% zwart is het beste voor je gezondheid) of een biertje drinken met je vrienden gaat ook niet gebeuren. . De sleutel is om niet in excessen te vervallen.

4. Plan om de zes maanden een reis

Het lijkt gek, maar het hoeft geen all-inclusive in Punta Cana en een tour door de Noorse fjorden in hetzelfde jaar te zijn (welk oog, als je kunt, doe dat allemaal en wat je maar wilt). De sleutel is om eens in de zes maanden te proberen los te komen van de druk van werk en routine, en het hoeft niet overdreven duur te zijn. Ga op pad naar een kleine stad, geniet een weekend van de kust die het dichtst bij je huis ligt, boek wat massages en wat aromatherapie. Probeer in al die tijd te besparen, zet technologie opzij en besteed een weekend voor jezelf (en voor wie je maar wilt). Je lichaam zal deze “reset” waarderen.