Trends in interieurontwerp van de tweede helft van 2020

We gaan de tweede helft van het jaar in en de trends in interieurontwerp zijn echt geweldig, leer ze kennen!

Tapijten in warme tinten
De tapijten of tapijten die rood of roze mengen met andere zachtere en zachtere, zoals zand of beige, zien er vooral geweldig uit in de kamer. Als je een groot raam hebt, ziet het er nog beter uit, omdat het tinten zijn die contrasteren met het koude weer dat je gaat voelen.

Veel planten
Hoewel het een trend is die al heel lang aan de gang is, is het tijdens de herfst en winter moeilijker om voor ze te zorgen, omdat het weer een obstakel is. Kamerplanten zijn echter een goede optie, omdat de warmte van het huis gunstig voor hen is. Kies die gemakkelijk te verzorgen, zoals vetplanten of potus.

Japan
Het Aziatische land zal een grote trend worden. Van serviesgoed, ornamenten en lampen tot bonsaiboompjes en simpele decoratie. Kortom, de Japanse cultuur is de gepaste en prachtige manier om een chique en originele toets aan het huis te geven.

Shop meubels in dressoirstijl
De combinatie van glas en metaal in de meubels vormt een fantastische fusie die je meestal in de badkamer vindt, maar de realiteit is dat ze er in de woonkamer en keuken echt fantastisch uit zullen zien. Zeker als ze in heel lichte tinten zijn of juist heel donker.

Muren met leuke dessins
Laten we de steunkleuren eens vergeten. Veel mensen schilderen de muren in verschillende kleuren van elkaar, maar niet meer. De trend van de tweede helft van het jaar is om gekleurde figuren te maken op platte muren, sommige delen ervan, in twee helften te verdelen, enz. Het is tijd om creatief te worden.

Slimme meubels
De koelkast, de tv, de pantry … alles kan een slim meubelstuk zijn en de combinatie van alles kan resulteren in een volstrekt uniek huis. Natuurlijk hebben velen van hen een speciaal apparaat nodig, maar het is nog steeds een geweldige ervaring. Op dezelfde manier zijn er meubels die ruimte besparen of voor meerdere dingen worden gebruikt.

Zwarte keuken
Het is over het algemeen een erg nette witte ruimte. Maar in de tweede helft van 2020 zal zwart de meest elegante en coole kleur zijn voor zo’n intieme ruimte. Apparaten, meubels en zelfs keukengerei zullen een elegant tintje aan het huis geven. Het is een perfect accent door het hele huis.