Uit een onderzoek blijkt welke de goedkoopste en meest uitgeruste Android-telefoon op de markt is

Een onderzoek dat is uitgevoerd op basis van de winstgevendheid, prestaties en prijs van smartphones in de maand augustus, heeft het merk Xiaomi op de eerste plaats gepositioneerd.

De beoordeling overwoog de verkoop voor de hele maand augustus en de resultaten toonden aan dat de meest gevraagde telefoon op de markt voor zijn prijs en functies de Redmi 8 Pro was met een prijs van 1099-yuan (ongeveer $ 160)

Het onderzoek dat is uitgevoerd door het AnTuTu-portaal, benadrukt de prestaties van de MediaTek Helio G90T-processor die in dit Xiaomi-model is geïnstalleerd, wat voldoende zal zijn voor de meeste moderne 3D-games. De auteurs van de beoordeling benadrukten ook de camera met een resolutie van 64 megapixels, wat zeldzaam is in apparaten in deze categorie en voor deze prijs.

Ook opgenomen in de lijst zijn de modellen Redmi 9, Redmi K30 5G, Honor 9X, Redmi K30i 5G, Redmi 10X 5G, Honor Play 4T Pro, Redmi K30 en Vivo Y5s.